Over ons

ITS Risky is een jonge onderneming die zich specialiseert in het leveren van diensten op het gebied van informatieveiligheid, privacy, BCM (business continuity management), DigiD, Risico management en nog meer diensten.

Wij bieden professionals aan die nauwkeurig zijn opgeleid om te voldoen aan de eisen van klanten op het gebied van informatieveiligheid, privacy en meer. Wij hebben de mogelijkheden om klanten te ondersteunen bij het identificeren van kwetsbaarheden in hun systemen, processen en informatie-infrastructuur,  ze te helpen bij het implementeren van oplossingen/ standaarden en het toetsen via interne audits.

Door onze expertise en ervaring zorgen de professionals ervoor dat de informatie van onze klant veilig is en dat de levering van diensten ononderbroken blijft.

ITS Risky is gericht op het opbouwen van lange termijn relaties met klanten en biedt diensten aan van hoge kwaliteit om hun informatiebeveiligingsbehoeften te ondersteunen.


Ons belangrijkste doel is om organisaties te voorzien van hoogwaardige diensten die voldoen aan hun behoefte aan veilige oplossingen en strategieën die zullen helpen hun gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen. Ons team van deskundige professionals hebben uitgebreide expertise in verschillende aspecten van informatiebeveiliging, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor elke organisatie die op zoek is om hun gegevens te beschermen.


De missie van ITS Risky is om bedrijven in staat te stellen hun informatie-assets veilig te houden van potentiële bedreigingen, om dit te bereiken bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen van elke organisatie waarmee wij samenwerken.

Kortom, ons bedrijf is trots op het vermogen om eersteklas beveiligingsdiensten en ondersteuning te bieden waar organisaties op kunnen vertrouwen.